2 odpowiedzi w tym temacie |
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 11-02-2009, 15:48 Hajime no Ippo
|
|
Ciężko uwierzyć, że to już 842 odsłona największego dzieła Jyoji Morikawy.
Walka Ichiro wciąż trwa, jednak nie wygląda tak beznadziejnie, jak ostatnio - Randy Boy Jr. padł ofiarą złożonego systemu uderzeń, które choć łatwe do uniknięcia, uniemożliwiają ustawienie ciała w pozycji dogodnej do kontrataku. Wydaje się też, że Miyata usilnie poluje z Counterem na lewą pięść pretendenta. Jak to się skończy? Pewności nie ma... Wiadomo tylko, że to już 7 runda i niedługo przedstawienie będzie się kończyło.
Osobiście obstaję za Ichiro (mimo, że go nie lubię). Wygrana oczywiście musi być przez Knock Out |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
|
Napisano 26-02-2009, 12:45
|
|
844 - Cross Counter eksploduje w ringu, posyłając Randy'ego na deski! Czy to już koniec? Sędzia nie zakończył walki, więc wszystko się może zdarzyć. Mimo, że chapter liczy sobie 18 stron, zmieściło się w nim zaledwie kilka sekund z rundy - miejmy nadzieję decydujących sekund, bo ta walka ciągnie się już zdecydowanie zbyt długo - czas ponownie zobaczyć Ippo w ringu
Pozdrawiam. |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
|
Napisano 19-03-2009, 11:12
|
|
847 - Super humorystyczny chapter Po mrożącej krew w żyłach walce autor postanowił zaserwować czytelnikom kilka stron relaksu. Osobiście nie mam nic przeciwko, bo żarty w Ippo idealnie wpasowują się w mój gust... WSZYSCY ZAPOMNIELI O WALCE TAKAMURY! Co najlepsze... ja sam również o niej zapomniałem
Morikawa jest świetny.
Pozdrawiam. |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 14
|