Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Drifters
 Rozpoczęty przez »Twitch, 27-11-2015, 12:22
 Przesunięty przez Lorgan, 28-11-2015, 16:46

0 odpowiedzi w tym temacie
»Twitch   #1 
Yami

Poziom: Wakamusha
Przeglądając różne strony natrafiłem na informację, że ma powstać, choć jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy, nowe anime, oparte na mandze stworzonej przez Koutę Hirano. Ten Pan zasłynął powszechnie znanym Hellsingiem, a ta informacja spowodowała, że zacząłem szukać dalej.

O czym jest manga drifters?
,,Historia skupia się na samuraju Shimazu Toyohisa, który pewnego dnia zostaje przeniesiony do świata magii. Poza nim trafia tam również wielu innych wojowników z różnych epok. Zostają zmuszeni do walki między sobą."

Z tego krótkiego opisu można wywnioskować, że fabuły nie będzie zbyt wiele, a całość skupi się na akcji i efektownych pojedynków. Sądząc po pierwszym zwiastunie kreska jest bardzo podobna do Hellsinga, zresztą jak i krwisty aspekt walk. W związku z tym podejdę do tego tytułu tak jak i do powyższej pozycji, najpierw z miłą chęcią zapoznam się z anime, a dopiero następnie z mangą. Tym bardziej, że bohater kojarzy mi się trochę z główną postacią Samuray Deeper Kyo.

A czy może to być warte uwagi? Zapraszam do obejrzenia traileru:

https://www.youtube.com/watch?v=FoT1lVGiDhU

Little hell.
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 28-11-2015, 16:46, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14