Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[Poziom 0] Dann vs Suisei - walka 1
 Rozpoczęty przez »Dann, 03-07-2015, 22:02
 Zamknięty przez Lorgan, 12-07-2015, 16:31

11 odpowiedzi w tym temacie
^Curse   #11 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou

Dann:
Dobrze mi się czytało twój tekst. Widać, że go dopracowałeś, choć pod koniec zgrzytnęło parę razy (co jest częstym przypadkiem wśród oddanych walk :DD ).
Spodobał mi się sam motyw i to jak dobrze "siedzisz" już w klimacie Nag i samej gry. Fajnie i wiarygodnie przedstawiłeś zarówno swojego bohatera, jak i NPC. Gorzej z Suiseiem, który działa trochę jak we mgle i sam nie do końca wie czego chce. Dlatego też w waszym starciu brakuje życia, a wasza wymiana zdań zdaje się być troszkę na siłę. Nie zmienia to faktu, że piszesz bardzo dobrze, a im dalej w las, tym fabularnie będzie lepiej ;)
Jestem bardzo ciekawa kolejnych tekstów, bo węszę tu mój ulubiony, ciężki klimat ;)
Ocena: 7

Suisei:
Twój tekst przypomniał mi anime/dramy o szkolnych gangach... a jest to całkiem niezłe skojarzenie i do pewnego momentu czytało mi się go bardzo dobrze, nawet pomimo pewnych zgrzytów. Bardzo fajnie, że postanowiłeś nawiązać bezpośrednio do napisanych wcześniej ninmu, bo to sprzyja rozwojowi postaci. Niestety nie kupuję Danna, który wchodzi w środek zbiorowiska bandziorów i rozpierdziela wszystkich, aż latają poodcinane kończyny. Poza tym.. twoja postać jest w tym wszystkim za bardzo bierna i przerażona. Jako bohaterowie jesteście na podobnym poziomie i powinniście wejść w wyrównaną walkę.
Robisz jeszcze sporo błędów w warstwie technicznej (zdecydowanie więcej niż twój przeciwnik), ale mam wrażenie, że szybko uda ci się je wyeliminować.
Ocena: 5,5

Profil PW Email

*Lorgan   #12 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou

..::Typowanie Zamknięte::..

Dann - 61 pkt.

Suisei - 52,5 pkt.

Zwycięzcą został Dann!!!

Punktacja:

Dann +30
Coltis +10
Genkaku +10
Lorgan +10
Pit +10
Coyote +10
oX +10
Twitch +10
Naoko +10
Curse +10

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Temat zablokowany  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14