189 odpowiedzi w tym temacie |
»Twitch |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 23-04-2015, 21:48
|
|
Sorata napisał/a: | Cytat: | Mam sentyment do Naruto więc ciężko mi go konkretnie pojechać, ale mimo wszystko uważam, że dobrze że to już koniec. Ostatni chapter z przyszłości jest fajnym smaczkiem i podoba mi się jak cholera. |
Jeśli Cię to interesuje, jest kontynuacja. Dziś zobaczyłem pierwszy chapter Naruto Gaiden: The Seventh Hokage. |
Nie widziałem tego jeszcze. Autor ten sam? Rzeczywiście kontynuacja czy jakiś dodatek dla fanów? |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime
Poziom: Genshu
Stopień: Senshu
Posty: 1227 Wiek: 39 Dołączył: 20 Gru 2009 Skąd: Raszyn/Warszawa
|
Napisano 24-04-2015, 06:39
|
|
Sorata napisał/a: | Jeśli Cię to interesuje, jest kontynuacja. Dziś zobaczyłem pierwszy chapter Naruto Gaiden: The Seventh Hokage. |
Wczoraj wieczorem przeczytałem. Uczucia mam dość mieszane. Końcówka mangi zostawiła duży niesmak. Z drugiej strony pamiętam, że początek sagi, kiedy bohaterowi byli świeżo po akademii, egzamin na chuunina etc to były najlepsze momenty i tutaj ewidentnie będzie powrót do tych korzeni.
Z tego co czytałem, rozdziały będą wychodziły co tydzień a całość ma liczyć 10 tomów. Raczej krótko, ale pewnie jeżeli będzie zainteresowanie będą dalej ciągnąć temat. Wiadomo hajs |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 26-04-2015, 15:32
|
|
Genkaku napisał/a: | Wczoraj wieczorem przeczytałem. Uczucia mam dość mieszane. Końcówka mangi zostawiła duży niesmak. |
Chodzi o fakt, że córka Sasuke może nie być dzieckiem Sakury? Czy to, że znów będzie się akcja kręciła wokół w/w?
Genkaku napisał/a: | Z drugiej strony pamiętam, że początek sagi, kiedy bohaterowi byli świeżo po akademii, egzamin na chuunina etc to były najlepsze momenty i tutaj ewidentnie będzie powrót do tych korzeni. |
Pomyślałem dokładnie o tym samym i... boję się, że mimo wymieszania bohaterów może być delikatna powtórka z rozrywki. Z drugiej strony przeciwnicy również będą inni, a egzamin utrzymany w takich klimatach jak na początku będzie bardzo miodny.
Genkaku napisał/a: | Z tego co czytałem, rozdziały będą wychodziły co tydzień a całość ma liczyć 10 tomów. Raczej krótko, ale pewnie jeżeli będzie zainteresowanie będą dalej ciągnąć temat. Wiadomo hajs |
Kiedyś o Shippudenie również pisano, że będzie krótszy ;p Pewnie wszystko będzie zależało od tego jak dużo odbiorców zbierze manga. Mi pierwszy chapter się podobał, może pomijając syna Naruto, który ma być jego kalką, co mi nie do końca podchodzi. |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 30-06-2015, 18:25
|
|
Jestem na bieżąco z Naruto Gaiden i muszę przyznać, że wypada dość słabo. Kolejny eksperyment Orochimaru, który wymknął się z pod kontroli i romansowy wątek Sasuke. Nie no liczyłem na pokazanie czegoś więcej, innych krajów. Szkoda, bo nawet to nie specjalnie wciąga |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 30-06-2015, 18:27
|
|
Mi przede wszystkim przeszkadza kwestia skali. Nagle okazało się, że zwykłe płotki są w stanie nastręczyć bohaterom tak wielkich trudności i w dodatku dysponują mocami, uchodzącymi za wpół legendarne.
Pozdr. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 30-06-2015, 18:38
|
|
To fakt, mnie rozwaliła ilość oczu z sharinganem u wpatrzonego w Itachiego Shiona. Ciekaw jestem skąd Orochimaru ich tyle wziął, chyba bo wybiciu klanu przez w/w latał po wiosce i je zbierał.
A poważnie nie spodziewałem się, żeby mierny eksperyment mógł stworzyć jakiekolwiek większe zagrożenie. Trochę na siłę został tam wrzucony Naruto i Sasuke, wolałbym nowych bohaterów, którzy odnajdują się w nowym świecie i nie koniecznie chciałbym aby to były jakieś dzieciaki Uzumakiego i spółki. |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 30-06-2015, 18:40
|
|
Twitch napisał/a: | Ciekaw jestem skąd Orochimaru ich tyle wziął, chyba bo wybiciu klanu przez w/w latał po wiosce i je zbierał. |
To akurat zostało wyjaśnione. Danzo miał oczy właśnie od Orochimaru.
Pozdr. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 30-06-2015, 18:45
|
|
Lorgan napisał/a: | Twitch napisał/a: | Ciekaw jestem skąd Orochimaru ich tyle wziął, chyba bo wybiciu klanu przez w/w latał po wiosce i je zbierał. |
To akurat zostało wyjaśnione. Danzo miał oczy właśnie od Orochimaru.
Pozdr. |
Miał, fakt, ale nie pamiętam żeby aż tyle. Poza tym klony Shiona jakoś dziwnie je przejmują, bo powinny chyba bardziej przypominać oryginał, a nie jeszcze się rozmnażać przez pączkowanie |
|
|
|
»Drax |
|
Yami
|
Napisano 30-06-2015, 22:12
|
|
Mnie bardziej rozwaliło to, że córa Sasuke I Sakury (?) ma już takiego powera. Wiekiem odpowiada wielkiej trójce z początków mangi, gdzie żaden z nich ( ani ktokolwiek inny z ich pokolenia) nie mógł się pochwalić jakimiś bardziej poważnymi skillami ( nawet geniusze pokroju Sasuke, Neiji'ego, czy nawet Gaary nie mieli by szans w starciu z armią klonów z sharinganem), a tymczasem ona ma już siłę porównywalną z jedną z sanninów... |
Per aspera ad astra. |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 01-07-2015, 17:26
|
|
Drax napisał/a: | Mnie bardziej rozwaliło to, że córa Sasuke I Sakury (?) ma już takiego powera. Wiekiem odpowiada wielkiej trójce z początków mangi, gdzie żaden z nich ( ani ktokolwiek inny z ich pokolenia) nie mógł się pochwalić jakimiś bardziej poważnymi skillami ( nawet geniusze pokroju Sasuke, Neiji'ego, czy nawet Gaary nie mieli by szans w starciu z armią klonów z sharinganem), a tymczasem ona ma już siłę porównywalną z jedną z sanninów... |
No cóż, pamiętam pod jakim wrażeniem był Kakashi jak Sasuke aktywował sharingana, teraz aż dziwne, że Sarada nie ma lepszych mocy Ale to w końcu córka jednego z trójki nowych saninów, bo tak się chyba ich teraz określa, nie?
Mi bardziej przeszkadza element telenoweli i kwestia tego kto jest jej matką. Nie było wcześniej podkreślania takich motywów, a tym bardziej takiego skupiania się na nich. |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13
|