Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[Azyl] Księżycowe Ogrody
 Rozpoczęty przez *Lorgan, 24-06-2011, 12:36

21 odpowiedzi w tym temacie
^Genkaku   #21 
Tyran
Bald Prince of Crime

Poziom: Genshu
Stopień: Senshu
Z półuśmiechem na twarzy odprowadził przelatującą paczkę wzrokiem. Na nic zdał się niedawny apel. Najwidoczniej jego rozmówca uwielbiał teatralność. Trudno mu się było dziwić, była bardzo efektowna. Splótł dłonie, opierając ręce o blat stołu.
- Nie, to ja przepraszam. Zdaje się, że wywarłem na tobie mylne wrażenie, że potrzebuję dostać ten raport za wszelką cenę – teraz to on zaczął tłumaczyć pobłażliwie. – Nie mam za niego do zaoferowanie nic ponad to co przed chwilą przedstawiłem. Na pewno nie przyszedłem tu sprzedawać tajemnic Sanbetsu, tylko nawiązać współpracę w imię walki ze wspólnym wrogiem. Czasu zostało nam niewiele, o czym świadczy niedawne pojawienie się pierwszego jego poplecznika – Youkai.

Profil PW Email Skype

*Lorgan   #22 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
- Spotkajmy się jeszcze kiedyś, Kito-kun. Może w innych okolicznościach dojrzę, skąd czerpiesz pewność siebie.
Sylwetka mężczyzny rozwiała się na wietrze, niczym dym ze świeżo ugaszonej świecy.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13