Tenchi.pl Community | Regulamin | Punktacja | Spis treści | Medale
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Poprzedni temat :: Następny temat
Studia!
Autor Wiadomość
*Lorgan 
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Dołączył/a 675 dni temu
Wysłany: 2010-07-20, 12:51   Studia!
Podziel się z resztą forumowiczów, gdzie i co studiujesz, lub jakie studia są za/przed Tobą :DD

Bezczelnie zacznę od siebie:

Ukończyłem filozofię z tytułem licencjata na UWM i niebawem zmirzę się z ostatnim rokiem magisterki (również filozofia) na UW. Dopiero przenoszę się do Warszawy (pierwszy rok zrobiłem jeszcze na UWM) i ciekawi mnie, czy dam sobie radę ;) W planach znajdują się studia trzeciego stopnia, czyli doktorat... również w Warszawie, jeżeli Bozia i partia dopomogą :DD

Pzdr.

Kolejny krok w pustkę...

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

»Coltis 

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Dołączył/a 165 dni temu
Wysłany: 2010-07-20, 18:27   
Politechnika Białostocka, kierunek informatyka. Kończę inżynierskie za 1,5 roku, a potem pewnie jakaś specjalność (mgr) także tam.

Humanista artysta na informatyce ;P no to wychodzi że jestem człowiekiem renesansu.

»Curse 

Stopień: Jizamurai
Dołączyła 628 dni temu
Wysłany: 2010-07-20, 22:59   
Za mną dwa lata filozofii na lubelskim UMCSie. Przede mną jeszcze rok (nadal na UMCSie :DD ), a do tego dopiero zaczynam radosne (mam taką nadzieję) studiowanie na PeJotWueSTeKa :DD - kierunek: kulturoznawstwo na wydziale Kultury Japonii :DD
A dalej... fajnie by było zrobić magistra na obu tych kierunkach ;)

»Shiro Kumori 

Poziom: Keihai
Dołączył/a 231 dni temu
Wysłany: 2010-07-21, 13:48   
W tym roku zaczynam studiować informatykę na Politechnice Świętokrzyskiej. Wybrałem przyziemny kierunek, w którym rozwijam się od dłuższego czasu (m.in. dzięki Technikum) i dzięki któremu będę radośnie budował kapitalizm. Prawdopodobnie później będę robił jeszcze magistra, ale jeszcze nic pewnego.
Ostatnio zmieniony przez Shiro Kumori 2010-07-21, 13:54, w całości zmieniany 1 raz  

»Insoolent 

Dołączyła 259 dni temu
Wysłany: 2010-07-22, 09:28   
Od października będę studiować Kulturę Japonii na Polsko-Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych ^^ Spełnienie moich marzeń ! Nie zastanawiałam się jeszcze co później, ale kusi mnie marketing xDD Jednak moje "zdolności" matematyczne raczej skutecznie zniszczą ten pomysł :P
Warszawa wita ! :D

bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! :P

»Naoko 

Stopień: Jizamurai
Dołączyła 454 dni temu
Wysłany: 2010-07-27, 10:21   
Od października powita mnie filologia polska na Uniwersytecie w Białymstoku ^^ co najmniej magister w planach. Najprawdopodobniej zacznę jeszcze jakiś kierunek, ale to może za dwa, trzy lata.

Jeśli kobiecie opowiada się cokolwiek pod pieczęcią absolutnej tajemnicy, jest się zwykłym sadystą.
KLIK

»Coltis 

Dołączył/a 165 dni temu
Wysłany: 2010-07-27, 11:41   
To będzie już 2 zealotów w Białym ;D przejmujemy to miasto!

»Coyote 

Stopień: Genin
Dołączył/a 525 dni temu
Wysłany: 2010-08-07, 21:14   
Po ostatniej sesji przerwałem studia i musiałem zająć się pracą zarobkową. Planuję powrót do nauki , ale najpierw muszę odłożyć trochę grosza i dogadać się z matką :P Może za rok , może za dwa będę mógł się wpisać do tego tematu z dumą ogłaszając , że znowu staram się o inżyniera :D

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Odpowiedz do tematu