|
Studia! |
| Autor |
Wiadomość |
*Lorgan
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Wiek: 23 Dołączył/a 675 dni temu Posty: 548 Skąd: World of Darkness
|
Wysłany: 2010-07-20, 12:51 Studia!
|
|
Podziel się z resztą forumowiczów, gdzie i co studiujesz, lub jakie studia są za/przed Tobą
Bezczelnie zacznę od siebie:
Ukończyłem filozofię z tytułem licencjata na UWM i niebawem zmirzę się z ostatnim rokiem magisterki (również filozofia) na UW. Dopiero przenoszę się do Warszawy (pierwszy rok zrobiłem jeszcze na UWM) i ciekawi mnie, czy dam sobie radę W planach znajdują się studia trzeciego stopnia, czyli doktorat... również w Warszawie, jeżeli Bozia i partia dopomogą
Pzdr. |
Kolejny krok w pustkę...
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
 |
»Coltis

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Wiek: 21 Dołączył/a 165 dni temu Posty: 37 Skąd: Ełk/Białystok
|
Wysłany: 2010-07-20, 18:27
|
|
Politechnika Białostocka, kierunek informatyka. Kończę inżynierskie za 1,5 roku, a potem pewnie jakaś specjalność (mgr) także tam.
Humanista artysta na informatyce ;P no to wychodzi że jestem człowiekiem renesansu. |
|
|
|
 |
»Curse

Stopień: Jizamurai
|
Wysłany: 2010-07-20, 22:59
|
|
Za mną dwa lata filozofii na lubelskim UMCSie. Przede mną jeszcze rok (nadal na UMCSie ), a do tego dopiero zaczynam radosne (mam taką nadzieję) studiowanie na PeJotWueSTeKa - kierunek: kulturoznawstwo na wydziale Kultury Japonii
A dalej... fajnie by było zrobić magistra na obu tych kierunkach |
|
|
|
 |
»Shiro Kumori

Poziom: Keihai
|
Wysłany: 2010-07-21, 13:48
|
|
| W tym roku zaczynam studiować informatykę na Politechnice Świętokrzyskiej. Wybrałem przyziemny kierunek, w którym rozwijam się od dłuższego czasu (m.in. dzięki Technikum) i dzięki któremu będę radośnie budował kapitalizm. Prawdopodobnie później będę robił jeszcze magistra, ale jeszcze nic pewnego. |
| Ostatnio zmieniony przez Shiro Kumori 2010-07-21, 13:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
»Insoolent

|
Wysłany: 2010-07-22, 09:28
|
|
Od października będę studiować Kulturę Japonii na Polsko-Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych ^^ Spełnienie moich marzeń ! Nie zastanawiałam się jeszcze co później, ale kusi mnie marketing xDD Jednak moje "zdolności" matematyczne raczej skutecznie zniszczą ten pomysł
Warszawa wita ! |
bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! |
|
|
|
 |
»Naoko

Stopień: Jizamurai
Wiek: 19 Dołączyła 454 dni temu Posty: 95 Skąd: z piekła rodem
|
Wysłany: 2010-07-27, 10:21
|
|
| Od października powita mnie filologia polska na Uniwersytecie w Białymstoku ^^ co najmniej magister w planach. Najprawdopodobniej zacznę jeszcze jakiś kierunek, ale to może za dwa, trzy lata. |
Jeśli kobiecie opowiada się cokolwiek pod pieczęcią absolutnej tajemnicy, jest się zwykłym sadystą.
KLIK |
|
|
|
 |
»Coltis

Wiek: 21 Dołączył/a 165 dni temu Posty: 37 Skąd: Ełk/Białystok
|
Wysłany: 2010-07-27, 11:41
|
|
| To będzie już 2 zealotów w Białym ;D przejmujemy to miasto! |
|
|
|
 |
»Coyote

Stopień: Genin
|
Wysłany: 2010-08-07, 21:14
|
|
Po ostatniej sesji przerwałem studia i musiałem zająć się pracą zarobkową. Planuję powrót do nauki , ale najpierw muszę odłożyć trochę grosza i dogadać się z matką Może za rok , może za dwa będę mógł się wpisać do tego tematu z dumą ogłaszając , że znowu staram się o inżyniera |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
 |
|
|
|
 |
|
|